Bad-kleinkircheim/hotel

Bad-gastein/hotel

Kaprun/hotel

Katschberg/hotel

Kitzbuhel/hotel

Schladming/hotel

Solden/hotel

Zell-am-see/hotel

 

Prosledite nam : upit za aranzman  , a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…  

Austrija • Zimovanje i Skijanje •
 Ski centri u Austriji pružiće vam nezaboravan užitak skijanja na odlično pripremljenim stazama uz nezaboravan odmor, druženje i zabavu.
Skijanje Austrija. 
Zimovanje i skijanje u Austriji
Austrija je svetski poznata skijaška destinacija, gde ćete uživati u dobro uređenim ski stazama, odličnoj ponudi hotela, pansiona i apartmana, termalnim banjama, wellness sadržajima… Pored toga, na raspolaganju su vam vrhunske škole skijanja i bogat aprtmanski program. Sva skijališta u Austriji  su podeljena u tri regije: Tirol (Tyrol), Koruška (Carinthia) i Salcburg (Salzburg).
Bez obzira da li tražite jednostavnije, široke staze za sporiju vožnju i dugačko zavijanje, ili strme staze kojima možete da jurite niz padinu, u ovom skijaškom raju ćete pronaći pravu stvar za sebe. Skijališta u Austriji neće razočarati ni one koji više vole “free style” skijanje u dubokom snegu.
Smeštaj u Austriji
Zimovanje i skijanje u Austriji preporučujemo jer Austriju odlikuju prostrani apartmani, odlični hoteli sa planinskim šarmom i odličnim spa centrima. S obzirom na blizinu Austrije i evropske autoputeve, vrlo brzo se stiže do svih skijališta ove regije. Bilo da ste skijaš ili samo želite da uživate u zimskoj idili, možete pronaći dovoljno sadržaja u bogatoj vanpansionskoj ponudi i tradicionalnom gostoprimstvu Austrije. Na ovoj stranici pronaći ćete veliki izbor skijališta u Austriji na kojima možete provesti svoj zimski odmor. Pogledajte našu ponudu za Bad Klankirhajm, Cel am Ze, Kaprun, Nasfeld, Kačberg i Matrei.