BANSKO SKI 2021 / 2022 

BOROVEC SKI 2021 / 2022

PAMPOROVO SKI 2021 / 2022

 
Prosledite nam : upit za aranzman klikom OVDE , a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…  
 
 
Zimovanje Bugarska 2021
Zima u Bugarskoj je usmerena ka ski centrima Bansko i Borovec, koji su ujedno i dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. U ponudi takođe imamo i ski centar Pamporovo.
Pored ova tri, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, koji svake godine privlače sve veći broj stranih turista na relativno jeftin zimski odmor.
Spoj prirodnih lepota i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, svrstavaju Bugarsku među najbolje skijaške centre u istočnoj Evropi.
Zimovanje i skijanje u Bugarskoj
Zbog četinarskih šuma, vazduh je čist i bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da ski centari budu idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Bugraska raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski-garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima.
Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja i da ćete i ove zime putovati sa nama u neki od ski centara u Bugarskoj i vratiti prepuni lepih utisaka i uspomena.
Smeštaj Bansko, Borovec i Pamporovo
U ponudi imamo vrlo povoljan i kvalitetan hotelski i apartmanski smeštaj za zimovanje u ski centrima Bugarske!