Italija-Sicilija 2022  paket hoteli/avio 1.

Španija-Majorka 2022 paket hoteli/avio 1.

Španija-Kosta brava 2022 paket hoteli/avio 1.

Pre putovanja na Majorku, potrebno je da svaki putnik popuni upitnik za sebe na ovom sajtu: www.spth.gob.es, za decu popunjavaju roditelji ili staratelji.

Nakon popunjavanja formulara, putnicima na email stiže Health QR code koji je moguće odštampati i poneti u vidu papirne potvrde ili ga mogu sačuvati u svom mobilnom telefonu i pokazati ga kada im bude zatraženo na aerodromu.

Španija letovanje

Jedna od zemalja koje imaju najlepše plaže sveta. Ako tome dodamo i dugu tradiciju ugostiteljstva i veoma razvijenog turizma, onda je letovanje u Španiji nešto što svakako morate iskusiti.

Iako zbog prelepih gradova poput Barselone, Madrida, Valensije, Malage, Granade i dr., Španija važi za vodeću destinaciju iz oblasti City Break putovanja. Čuvena je i po svojim letovalištima i velikom broju plaža sa plavim zastavicama.

Na ostrvima Majorka i Ibica tokom dana cete se opuštati na fantasticnim uvalama i nepregledno dugim pešcanim plažama – a večeri ćete upamtiti po ludom provodu.

 

Italija • Avionski prevoz

Obilazeći italijanske obale shvatićete zašto je asocijacija na ovu prelepu zemlju opuštanje tela i duše. Ukusi, mirisi, pejzaži, ljudi… sve to čini Italiju elegantnim predstavnikom Mediterana.

Letujte na Siciliji i Kalabriji po najpovoljnijim cenama!

Letovanje u Italiji

Ovog leta vas vodimo i do Kalabrije. Oblast Italije u kojoj cete pronaći izgubljenu inspiraciju, uživati u pogledu na prelepi plavi horizont, opustiti se uz divno vino, osladiti se fantasticnim kolačima i sladoledima po kojima je ovaj kraj Italije nadaleko poznat.

 

Sicilija 2020 hoteli 2.

Kalabrija 2020 hoteli

Sorento 2020 hoteli

Sardinija 2020 hoteli

Rimini 2020 hoteli 

Lido di Jesolo 2020  hoteli 1.

Lido di Jesolo 2020 hotel 2.

Lido di Jesolo 2020 cenovnik .

Rimini 2020 cenovnik .

 

Prosledite nam : upit za aranzman  , a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…