Opisi vila koji su u ponudi: 

METAMORFOZIS – Apartmani Metamorfozis

Apartmani Metamorfozis se nalaze u mirnom delu mesta preko puta poznatog hotela Simeon na oko 150m od plaže. U ponudi su prostrani šestokrevetni duplexi od skoro 50m2 koji se nalaze u prizemlju. Svi imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Sve kuhinje imaju rernu.

1 metamor apart

METAMORFOZIS – Sigo Apartmani

Sigo apartmani se nalaze na oko 250m od plaže. U ponudi su komforni četvorokrevetni apartmani i petokrevetni duplex na prvom spratu. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, a kuhinje imaju šporet sa rernom.

2 sigo

METAMORFOZIS – Blue Stratos

Nalazi se na samoj plaži na manje od 1km od centra Metamorfozisa. Kuća građena u rustičnom stilu nalazi se u prelepom prostranom dvorištu sa puno zelenila, sa roštiljem, malim igralištem za decu, basket terenom. Apartmani se nalaze na prizemlju, prvom i drugom spratu i imaju TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Svi imaju pogled na more koji je delimično zaklonjen visokim borovima koji prave prijatnu hladovinu. Sa zadnje strane nalazi se natkriveni parking.

3 blue strat

METAMORFOZIS – Kuća Reveka

Nalazi se u mirnom delu, na stotinak metara od plaže i parka. U ponudi su studiji za 2-4 osobe, kao i duplexi za do 5 osoba, koji se nalaze u visokom prizemlju, na 1. i 2. spratu. Prednost boravka u studijima je delimična odvojenost kuhinje od spavaće sobe. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu i signal za besplatan WiFi. Većina u kuhinji pored ringli ima i rernu.

4 revelka

 

Pored apartmanskog smeštaja u ponudi je i hotelski smeštaj koji nude usluge polupansiona, na sledećim linkovima pogledajte ponudu:

Halkidiki  hoteli – sopstveni prevoz pretraga 1.

Halkidiki hoteli- sopstveni prevoz pretraga 2.

Metamorfozis je malo ribarsko mesto, koje se nalazi na samom početku Sitonije, na oko 105 km od Soluna, na početku drugog prsta poluostrva Halkidiki. Ovo mesto nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija.

Nalazi se na zapadnoj strani Sitonije, zajedno sa Neos Marmarasom, Nikitijem i Torinijem.

Klima je specifična zbog četinarskih šuma kojih ima u izobilju.

Plaža u Metamorfozisu je peščana, duga preko 1 km, a u okolini se nalazi drvored četinara što daje još veći užitak.

Kada je u pitanju sam prilaz u more, Metamorfozis ima različite plaže: od peščano-šljunkovitih, krupno-šljunkovitih preko kamenih (pri samom ulazu u more).

Plažu tokom dana skoro celog dana greje sunce, tako da je omogućeno da na plaži budete do kasnih poslepodnevnih časova.

Nedaleko od ovog mestašceta posetioci su u mogućnosti i da istraže i ostale plaže koje se nalaze u neposrednoj blizini kao što su: Agios Ioanis, Klaorgia, Kouviu i mnoge druge.

Izleti mogu da se organizuju iz Neos Marmarasa. U ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, shopping u Solunu i sl.

U Metamorfozisu postoji park koji je idealan za prijatne šetnje gde se meša miris četinara i mora.

Centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu je okolina samog parka. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana, nekoliko dobro snabdevenih marketa i prodavnica, ribarnica, pekara, rent-a-car agencija.

Osim šetnjom uz more ili po šumi, može se korišćenjem redovnih autobuskih linija stići do obližnjeg Nikitija koji je udaljen samo 6 km od Metamorfozisa ili jedne od najpoznatijih turističkih destinacija Neos Marmarasa koji se nalazi na 30 km, koji su življi po pitanju provoda.

Posetiocima je na raspolaganju i krstrenje do Svete Gore.

Za one koji žele da pobegnu od gužve i kojima neće smetati nedostatak noćnog života i burnog sadržaja onda je Metamorfozis pravi izbor, koji će svakog očarati i, kako i sam naziv kaže preporoditi.