Opisi vila koji su u ponudi: 

Vila Gouzelis se nalazi na oko 230 metara udaljenosti od plaže u mirnom delu Nei Porija a u blizini naše vile Meri. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, Tv i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje (5 eur po danu u studiju a 10 eur u dupleks apartmanima jer poseduju dva klima uređaja). Promena posteljine je jedanput u toku boravka, a u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta. U prizemlju vile postoji prostor sa garniturama za sedenje i toalet koje putnici mogu koristiti poslednjeg dana boravka.

Vila Tsambika se nalazi na samoj plaži, u centralnom delu Nei Porija, a u neposrednoj blizini naših vila Bookovo i Kipos. Ovaj lepo uređeni objekat, novijeg datuma poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, sa direktnim ili bez pogleda na more. Pojedini studiji bez pogleda na more su manjih dimenzija i imaju kosine pa su i cenovno izdvojeni i u njima je korišćenje klima uređaja uključeno u cenu najma apartmana (1/2 i 1/3 Std economy). U prizemlju vile nalazi se istoimeni restoran brze hrane. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, Tv i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje (izuzev u 1/2 i 1/3 Std economy). Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promena posteljine vrši na polovini boravka.

Vila Fotini nalazi se na oko 100m udaljenosti od široke peščane plaže u Nei Poriju u neposrednoj blizini marketa, trafike, zabavnog parka i pijace. U vili Fotini se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani i četvorokrevetni dupleks apartmani sa prostranim terasama. Vila poseduje odvojenu prostoriju za odmor u prizemlju koju putnici mogu koristiti na dan smene, iz koje se ulazi u prostoriju sa dva toaleta i odvojenim kupatilom. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju: veliki frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju kreveta, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čija je upotreba uključena u cenu najma apartmana. Vila poseduje mogućnost korišćenja WiFi interneta. Promena posteljine je jedanput u toku boravka.

Vila Antigoni se nalazi u centralnom delu Nei Porija, od plaže je udaljena oko 100 m. U neposrednoj blizini kuće se nalazi nekoliko supermarketa, apoteka i pekara. U blizini vile se nalaze nekoliko restorana, poslastičarnica i prodavnica raznovrsne robe.
Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim studijima, trokrevetnim i petokrevetnim apartmani i petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks, koji se nalaze raspoređeni od prizemlja do drugog sprata. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga koju gosti mogu koristiti na dan smene. Vila nema lift! Vila nema parking, ali je moguće parkiranje vozila na ulici ispred vile.
Korišćenje Wi-Fi interneta – BESPLATNO (u periodu 01.06.-01.10.). Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 EUR po danu. Promena posteljine na svakih 5 dana. Vila ne poseduje peškire.
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: klima uređaj, kupatilo, TV, kuhinju sa aspriatorom, zavese, toaletni stočić, garderober, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 2 standardna ležaja, opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studiji su prostrani sa 1 ležajem standardne širine i jednim francuskim ležajem ili 3 ležaja standardne širine
1/4 apartman: u sobi se nalaze 2 ležaja standardne širine i jedan francuski ležaj. Kuhinja je odvojena.
1/5 apartman: u sobi se nalazi 3 ležaja standardne širine, a u kuhinjskom delu 1 francuski ležaj
1/6 duplex apartman; u dve odvojene sobe se nalazi po 1 francuski i 1 ležaj standardne širine
Popusti:
jedno dete do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj 

 

Vila Anna se nalazi u Nei Poriju, u centralnom delu letovališta, od plaže je udaljena oko 50 m. U prizemlju vile se nalazi dobro snabdeven supermarket, najbliža apoteka oko 100 m i najbliža pekara oko 100 m.
Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Vila ima posebnu prostoriju za odlaganje prtljaga koju gosti mogu koristiti na dan smene. Vila nema lift! Vila nema parking, ali je moguće parkiranje vozila na ulici u okolini vile.
Korišćenje Wi-Fi interneta – BESPLATNO (u periodu 01.06.-01.10.2020). Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 EUR po danu. Promena posteljine na svakih 5 dana. Vila ne poseduje peškire.
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: klima uređaj, kupatilo, TV, kuhinju sa aspriatorom, zavese, toaletni stočić, garderober, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 2 standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studiji su prostrani sa 1 ležajem standardne širine(90cm) i jednim francuskim ležajem (140 cm) ili 3 ležaja standardne širine
1/4 studio: četvorokrevetni studiji su prostrani sa 2 ležaja standardne širine(90cm) i jednim francuskim ležajem (140 cm)
Popusti:jedno dete do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj

Vila Mara se nalazi u Nei Poriju, u centralnom delu letovališta, od plaže je udaljena oko 100 m. Najbliži supermarket je oko 100 m od vile, najbliža apoteka oko 100 m i najbliža pekara oko 100 m.
Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studija, trokrevetnim i petokrevetnim apartmani i šestokrevetnim dupleks, koji se nalaze raspoređeni od visokog prizemlja do drugog sprata. Vila ima posebnu prostoriju za odlaganje prtljaga koju gosti mogu koristiti na dan smene. Vila nema lift! Vila nema parking, ali je moguće parkiranje vozila na ulici u okolini vile.
Korišćenje Wi-Fi interneta – BESPLATNO (u periodu 01.06.-01.10.2020). Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 EUR po danu. Promena posteljine na svakih 5 dana. Vila ne poseduje peškire.
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: klima uređaj, kupatilo, TV, kuhinju sa aspriatorom, zavese, toaletni stočić, garderober, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 2 standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studiji su prostrani sa 1 ležajem standardne širine(90cm) i jednim francuskim ležajem (140 cm) ili 3 ležaja standardne širine
1/4 studio: četvorokrevetni studiji su prostrani sa 2 ležaja standardne širine(90cm) i jednim francuskim ležajem (140 cm)
Popusti:
jedno dete do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj

 

Vila  ADONIS se nalazi između starog i novog dela Nei Pori-ja. Ova veoma lepa Vila Adonis je udaljena od fantastične plaže koja čini Nei Pori jednim od najtraženijih mesta za godišnji odmor u Grčkoj samo jedan blok zgrada ili oko 100m. Zbog odlične pozicije, Vila Adonis je veoma popularna na našem tržištu, jer se u neposrednoj blizini vile nalaze supermarket, pekara, mesara, prodavnica suvenira, poslastičarnica… Na nepunih 100m od Vile Adonis se nalazi veliko dečije igralište, tako da će posle lepo provedenog dana na plaži Nei Pori-ja roditelji sa decom moći da uživaju u čarima Luna Parka. Takođe gosti Vile Adonis će se u samo par koraka naći na glavnom šetalištu gde se nalaze brojni restorani i kafići. Preporuka za sve vrste gostiju, kako porodice sa decom, tako i za parove ili društva koji vole da uživaju u prelepoj plaži i čarima Nei Pori-ja.

Napomena: Vila Adonis je za je za poslednji dan boravka obezbedila prostor za stvari kao i toalet koji gosti mogu koristiti. 

DVOKREVETNI STUDIO: Dvokrevetni studio u svom sastavu poseduje Francuski krevet ili dva singl ležaja, dva noćna stočića pored kreveta, noćni sto sa ogledalom, klima uređaj (uz doplatu), ormar, TV. Poseduje čajnu kuhinju, WC/TUŠ i terasu sa setom od stola sa dve stolice. 

TROKREVETNI STUDIO: Trokrevetni studio u svom sastavu poseduje Francuski krevet i singl ležaj ili tri singl ležaja, tri noćna stočića pored kreveta, noćni sto sa ogledalom, klima uređaj (uz doplatu), ormar, TV. Poseduje čajnu kuhinju, WC/TUŠ i terasu sa setom od stola sa tri stolice.

ČETVOROKREVETNI STUDIO: Četvorokrevetni studio u svom sastavu poseduje Francuski krevet i dva singl ležaja ili četiri singl ležaja, noćne stočiće pored kreveta, noćni sto sa ogledalom, klima uređaj (uz doplatu), ormar, TV. Poseduje čajnu kuhinju, WC/TUŠ i terasu sa setom od stola sa četiri stolice.

PETOKREVETNI APARTMAN: Petokrevetni apartman se sastoji od spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, dok se u drugoj prostoriji nalazi kuhinja kao i  2 singl ležaja ili francuski lezaj. Apartman poseduje  klima uredjaj (korišćenje uz doplatu), kupatilo sa TUŠ/WC, terasu sa garniturom za sedenje. Pojedini apartmani se nalaze u prizemlju.

 • WI-FI internet – GRATIS ;
  *Promena posteljine na pola boravka.
  *OBJEKAT NE POSEDUJE PESKIRE
  * Korišćenje klima uređaja se DOPLAĆUJE na licu mesta 3 eura/dnevno (opciono)

  111

Vila MARY OCEANIS se nalazi na ulasku popularnog letovališta naših turista Nei Pori, kod prvog kruznog toka. Pored same vile nalazi se najveći Supermarket As, dok se u neposrednoj blizini nalaze pekare, restorani, kafići, suvenirnice, butici, poslastičarnice… Za leto 2019 Vila Mary Oceanis je delimično renovirana. Odlično organizovana plaza je na oko 150m, kao i prvo od 3 velika šetališta. Od popularne crkve kao glavnog orjentira od Vile Mary Oceanis ima oko 850m, Odlična lokacija kuće, kao i prelepo dvorište, a uz to i izvrsna gostoljubivost domaćina vile, omogući će našim gostima prijatan i lep odmor. Ova vila se preporučuje parovima, društvu, kao i porodicama sa decom.

DVOKREVETNI STUDIJI: Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju ili Francuski lezaj ili dva singl standardna lezaja, noćni stočić, ormar, ogledalo, TV, Klima uređaj, Kuhinja se sastoji od rešoa sa dve ringle, aspiratora, frizidera sa komorom za zamrzavanje i posuđa za dve osobe, Kupatilo se sastoji sa tuš zavesom i manjim prozorom, Terasa je prostrana i poseduje sto sa dve stolice.

TROKREVETNI STUDIJI: Trokrevetni studiji u svom sastavu poseduju jedan Francuski lezaj i jedan singl standard lezaj, noćni stočić, ormar, ogledalo, TV, Klima uređaj, Kuhinja se sastoji od rešoa sa dve ringle, aspiratora, frizidera sa komorom za zamrzavanje i posuđa za tri osobe, Kupatilo se sastoji sa tuš zavesom i manjim prozorom, Terasa je prostrana i poseduje sto sa tri stolice.

ČETVOKREVETNI STUDIJI: Četvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju  Francuski lezaj i dva singl standardna lezaja, noćni stočić, ormar, ogledalo, TV, Klima uređaj, Kuhinja se sastoji od rešoa sa dve ringle, aspiratora, frizidera sa komorom za zamrzavanje i posuđa za četiri osobe, Kupatilo se sastoji sa tuš zavesom i manjim prozorom, Terasa je prostrana i poseduje sto sa četiri stolice.

* WI-FI internet – GRATIS
* Korišćenje klima uređaja se DOPLAĆUJE na licu mesta 3 eura/dnevno (opciono)
* Promena posteljine i peskira na pola boravka. 

222

Vila Filio, Nei Pori 

Vila Filio se nalazi u mirnom, novom delu Nei Porija na udaljenosti od 200 metara od plaže. Smeštajne jedinice vile Filio poseduju velike terase na kojima se živi i doživljava pravi odmor.

Vila Filio poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije i duplekse. 
1/2 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja i dva standardna ležaja.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri standardna ležaja ili francuski ležaj i jedan sing ležaj.
1/4 duplex – odvojena kuhinja, u jednoj sobi su dva standardna ležaja, u drugoj sobi jedan grčki francuski i jedan standardni ležaj / u jednoj sobi su dva grčko-francuska ležaja, u drugoj sobi jedan grčki francuski i jedan standardni ležaj.
1/5 duplex – odvojena kuhinja, u jednoj sobi 3 standardna ležaja, u drugoj sobi dva standardna ležaja.
1/6 duplex – odvojena kuhinja, u jednoj sobi je jedan francuski i jedan standardni ležaj u drugoj sobi isto.

Opis: Studiji i duplex apartmani imaju kuhinjski deo, TWC, TV, klima uređaj, i velike terase. Posteljina se menja jednom u toku boravka gostiju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu) kao i da poštuju kućni red.

*WiFi internet – gratis.
*Klima uređaj – uz doplatu 5 eura dnevno na licu mesta (opciono)

333

Vila Ria se nalazi u prvom redu zgrada odmah pored velike peščane plaže, okrenuta ka Olimpu. U blizini su mnogobrojne prodavnice i dobro snabdeveni marketi, kao i taverne i kafići.

Struktura: Vila poseduje jedan duplex I jedan apartman na I spratu u koje može da se smesti 4-5 osoba. Vila može da se pohvali sa verovatno najvećim terasama u Nei Poriju.

Opis: Duplex opremljeni se sastoji iz dve odvojene spavace sobe i sa odvojenom kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom, TV, A/C klima uređajem.Ima manju terasu koja gleda na ulicu. Apartman se sastoji iz odvojene spavace sobe i kuhinje u kojoj se nalaze lezajevi. Ima veliku terasu na G sa bocnim pogledom na more. Na pola boravka gosti dobijaju čistu posteljinu, koju sami nameštaju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu) kao i da poštuju kućni red.

 • Wi-Fi pristup besplatno.
  * Javni parking je ispred vile.
  * Klima uređaj: uz doplatu od 7 € po danu za apartman i 8 € po danu za dupleks.

  444

Lokacija: Vila Anna nalazi se u mirnom delu Nei Porija, na 200 metara od plaže i na 500 metara od crkve.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo šest smeštajnih jedinica, trokrevetne studije, četvorokrevetne apartmane i duplekse, koji se nalaze u prizemlju i na drugom spratu. Gosti imaju mogućnost parkiranja svojih automobila ispred samog objekta.

Sadržaj soba: Trokrevetni studiji sastoje se od jedne prostorije sa grčko-francuskim ležajem za dve osobe i jednim standardnim  krevetom i nalaze se na drugom spratu vile. Četvorokrevetni apartmani nalaze se u prizemlju i na drugom spratu, imaju odvojenu spavaću sobu sa grčko-francuskim ležajem i jednim single ležajem u spavaćem delu i kuhinjski deo u kome se nalazi još jedan ležaj. Četvorokrevetni dupleks nalazi se na drugom spratu vile, sastoji se od dve spavaće sobe (u jednoj sobi grčko-francuski ležaj, u drugoj sobi su dva standardna ležaja) i odvojenim kuhinjskim delom i ima prostranu ugaonu terasu. Sve terase su zaštićene tendama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (frižider, rešo, posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, terasom, TV-om, WiFi-em (slabog protoka), kupatilom i klima uređajem čije  korišćenje se doplaćuje 5€ dnevno. Čišćenje je na dan smene dok je zamena posteljine i peškira svaki peti dan boravka.

Napomena:

Usled nestabilnih cena električne energije u Grčkoj vlasnici smeštaja zadržavaju pravo da promene cene najma klima uređaja tokom turističke sezone.

????????????????????????????????????

Lokacija: Vila Nikiforos nalazi se na 100 m od plaže i na 400 m od crkve i centra Nei Porija.

Sadržaj vile: U sklopu vile nalazi se tuš, roštilj koji su na raspolaganju gostima, kao i prostorija za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka u čijem sastavu se nalazi i mini čajna kuhinja i toalet. U neposrednoj blizini vile nalazi se supermarket, kao i uređeno dečije igralište.

Sadržaj soba: Vila poseduje osamnaest dvokrevetnih i trokrevetnih studija i apartmana, petokrevetne dupleks apartmane, kao i petokrevetne mezonete. Mezonete nalaze se u prizemlju, dupleks apartmani i apartmani na prvom spratu vile, dok su studiji smešteni na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, terasom, TV-om, WiFi-jem (slabog protoka), SAT TV-om (sa srpskim kanalima), TWC-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma. U svim smeštajnim jedinicama ima peškira. Promena peškira, posteljine i čišćenje vrši se svakog petog dana boravka.

2 i_Apartmani_Nikiforos2

 

Vila KIPOS se nalazi  u prvom redu kuća desetak metara od plaže, u središnjem delu Nei Porija. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom spratu i visokom prizemlju. Studiji se sastoje od spavaćeg dela, sa predvidjenim brojem ležaja, opremljene kuhinje, prostrane terase sa komarnikom i garniturom za sedenje. U četvorokrevetnom studiju pored francuskog ležaja, nalaze se dva kreveta na sprat. Većina studija na prvom spratu imaju pogled na more, a studiji u visokom prizemlju gledaju prema šetalištu i plaži. Studiji raspolažu TV-om i klima uredjajem. Studiji su manje kvadrature. Gostima je na raspolaganju Wi-Fi internet  (agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu interneta). Upotreba klime plaća se na licu mesta 5 EUR dnevno. Promena posteljine vrši se na 5 dana. Vila ne poseduje peškire.

3 kipos

 

Vila KIPOS 2 se nalazi  u centralnom delu mesta u blizini parka. Udaljena je oko 100m  od plaže.  Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Studiji se sastoje od spavaćeg dela, sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem,  opremljene kuhinje, kupatilo, prostrane terase sa tendom, komarnikom i garniturom za sedenje. U četvorokrevetnom studiju se pored francuskog ležaja nalaze dva kreveta na sprat. Studiji poseduju  TV i klima uredjaj. Studiji su manje kvadrature. Upotreba klime na licu mesta 5 EUR dnevno. Vila poseduje Wi-Fi internet  (agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu interneta). Promena posteljine vrši se na 5 dana. Vila ne poseduje peškire.

3 kipos 2

 

Vila KATARINA je locirana u centralnom delu Nei Porija, udaljena od plaže oko 80m. Ispred vile se nalazi uredjen parkić sa visokim drvećem i klupicama u hladovini bujnih krošnji .
Vila poseduje lepo uredjeno unutrašnje dvorište sa prirodnim hladom limunovog drveća. U dvorištu se nalaze roštilj, garniture za sedenje i tuš, koji su na raspolaganju gostima kuće.
Svaka smeštajna jedinica je opremljena čajnom kuhinjom, TWC, komarnicima, TV, WiFi, prostranim terasama i klima uređajem koji se doplaćuje 5 eur dnevno. Posteljina se menja na svakih 5 dana.

Struktura smeštaja: dvokrevetni studiji sa jednim standardnim i jednim proširenim ležajem, trokrevetni studiji sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem, četvorokrevetni studiji sa jednim francuskim i dva standardna ležaja, duplex apartman sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom za smeštaj 4 do 5 osoba.

4 katarina

Vila AQUA SUITES 1 Nei Pori se nalazi na 50 metara udaljenosti od mora i plaže, u novom delu popularnog letovališta Nei Pori u Olimpskoj regiji na severu Grčke. Objekat je sagrađena 2019. godine i jedan je od najnovijih objekata u letovalištu Nei Pori. U sastavu objekta nalazi se recepcija, lift, signal za WIFI internet.

Vila AQUA SUITES 2 Nei Pori se nalazi na oko 50 metara udaljenosti od mora i plaže, u novom delu popularnog letovališta Nei Pori u Olimpskoj regiji na severu Grčke. Objekat sagrađen 2022.godine i poseduje recepciju, lift, signal za WIFI internet.

Vila ATHOS Nei Pori se nalazi na plaži od koje je deli šetalište, u letovalištu Nei Pori koje se nalazi u Olimpskoj regiji u severnom delu Grčke. U prizemlju vile se nalazi restoran, a u blizini veliki broj barova i marketa.

Vila BUKOVO Nei Pori se nalazi na samoj plaži, u novom delu letovališta Nei Pori koje se nalazi u Olimpskoj regiji u severnom delu Grčke. U prizemlju vile se nalazi restoran brze hrane.

Vila TEODOROS Nei Pori nalazi se na 100 metara udaljenosti od mora i plaže, u desnom delu letovališta Nei Pori. Vila TEODOROS poseduje recepciju, lift i WiFi konekciju.

Vila VICTOR Nei Pori se nalazi na oko 250 metara udaljenosti od velike peščane plaže, u mirnom okruženju letovališta Nei Pori.
Smeštajne jedinice se nalaze na 2. spratu, opremljene su kuhinjama, TV aparatima i klima uređajima čije korišćenje je u ceni aranžmana. Posteljina je sastavni deo opreme, a gosti donose svoje peškire. O higijeni smeštajne jedinice se straju putnici za vreme njihovog boravka u istoj.

Struktura smeštaja:
1/3 studio: francuski ležaj i jedan standardni ležaj
1/4 studio: dva francuska ležaja,
1/5 studio: dva francuska ležaja i jedan standardni ležaj.

Kuća Viktor poseduje Wi Fi. Agencija ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u kućama iz svoje ponude. Parking se nalazi ispred kuće, na slabo frekventnoj ulici.

Klima uređaj: u ceni aranžmana.

Vila JORGOS Nei Pori se nalazi na 350 metara udaljenosti od plaže, u centralnom i mirnom delu letovališta Nei Pori, nedaleko od crkve. U blizini se nalazi supermarket, sportski tereni i igralište za decu.

Vila KATIA Nei Pori se nalazi na 200 metara udaljenosti od mora i plaže, u širem centru letovališta Nei Pori. Na 150 metara udaljenosti nalazi se restoran. U blizini se nalazi supermarket što olakšava snabdevanje gostiju.

Vila MARILENA Nei Pori se nalazi na 300 metara udaljenosti od široke peščane plaže, u mirnom delu letovališta Nei Pori. Smeštaj se sastoji od trokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu vile. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa tri kreveta (širina svakog ležaja je jedan metar), kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (doplata na licu mesta prema cenovniku) i TV-om. Veličina studija je cca 22m² + terasa. Vila Marilena nema sopstveni parking.

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

 

Olimpska-regija/hoteli leto 2023 sopstveni prevoz 1. 

Olimpska-regija/hoteli leto 2023 sopstveni prevoz 2.

ZA DETALJNIJE CENOVNIKE I SMENE, AUTOBUSKI / SOPSTVENI PREVOZ NAS KONTAKTIRAJTE  ili nam prosledite a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…  
ONLINE REZERVACIJA GRČKA LETO

Nei Pori je mesto karakteristično po širokim ulicama, uređenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene. Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana u kojima su meniji često na srpskom jeziku, a skoro svi konobari govore srpski jezik.