Opisi vila koji su u ponudi: 

1_vila_Fanis-1-1

Lokacija: Vila Fanis je, po mnogima, najlepša vila u Polihronu, a možda i na celom Halkidikiju. Nalazi se na samoj obali mora.

Sadržaj vile: Poseduje veliko dvorište sa divnim travnjakom u kome je smešten bazen za odrasle i decu. Veći deo smeštajnih jedinica je renoviran. Smeštajni deo sastoji se od trideset dve smeštajne jedinice: trokrevetnih, trokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetnih apartmana i dupleksa. Vila poseduje recepciju, dok se u spuštenom prizemlju hotela nalazi TV sala kao i sala za društvene igre. Iza vile nalazi se prostor pogodan za parkiranje automobila sa ograničenim brojem mesta. Objekat je dugi niz godina bio u ponudi engleskih turoperatera i servis je prilagođen engleskim standardima.

Sadržaj soba: Svi studiji, apartmani i dupleksi imaju kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe bez tiganja), telefon, fen za kosu, LCD TV, WiFi (slabog protoka), klima uređaje čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Četvorokrevetni apartmani imaju dva klima uređaja. Apartmani i dupleksi su veoma prostrani i funkcionalni. Apartmani se sastoje od spavaće sobe i kuhinjskog dela, dok dupleks sadrži dve spavaće sobe i kuhinsjki deo. U trokrevetnom studiju sa pomoćnim krevetom mogu boraviti tri odrasle osobe i jedno dete do 12 godina starosti. Čišćenje smeštajnih jedinica se obavlja svakog dana, dok se posteljina i peškiri menjaju na svakih 5 dana.

2_vila_Aristidis-1

Lokacija: Vila Aristidis nalazi se 80 metara od plaže u glavnoj pešačkoj ulici koja vodi ka moru.

Sadržaj vile: U sklopu vile nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste vile, recepcija, lobi, Caffe Bar sa WiFi internetom kao i ispred objekta igraonica za decu. U dvorištu vile nalaze se i tuševi, toalet, kao i prostorija za poslednji dan boravka. Vila poseduje dvadeset dve smeštajne jedinice (dvokrevetni, trokrevetni studiji, četvorokrevetni apartmani kao i šestokrevetni duplex). Iza objekta nalazi se parking. Na recepciji vile gosti mogu koristiti sef koji se doplaćuje 2 eura po danu. U neposrednoj blizini nalaze se marketi, pekara i lekarska ordinacija.

Sadržaj soba: Svi studiji i apartmani su opremljeni TV-om, fenom za kosu u kupatilu, peškirima, terasom, čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja) koja je namenjena za pripremu lakih obroka i klima uređajem. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu najma u julu i avgustu, dok se u ostalim terminima doplaćuje 5 evra dnevno. Posteljina i peškiri menjaju se na 5 dana, dok je čišćenje svakog dana.

3_A kosmas
Lokacija: Vila Kosmas nalazi se na samo 30 metara od plaže i desetak metara od glavne šetališne ulice, ali zaklonjena od buke, pa je preporučujemo porodicama sa decom.

Sadržaj vile: U ponudi imamo šesnaest dvokrevetnih studija, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije, koji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji su delimično renovirani za sezonu 2018. i okrenuti su ka bazenu. Vila poseduje bazen sa ležaljkama za goste vile i prostrano dvorište. Iza vile se nalazi prostrani parking. U sklopu dvorišta nalazi se letnjikovac sa roštiljem, koji je gostima na raspolaganju, gde se mogu družiti i opustiti.

Sadržaj soba: Dvokrevetni i dvokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela u kome su smeštena dva standardna ili dva standardna i pomoćni ležaj, prostorije su spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima. Trokrevetni studiji sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela u kome su smeštena tri standardna ležaja, prostorije su spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima.  Sve smeštajne jedinice poseduju prostrane terase sa pogledom na bazen, čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet i posuđe) namenjenu za pripremu lakih obroka, TV-om, WiFi-jem (slabog protoka) i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana, dok je čišćenje svakodnevno.
4vila_Lakis-1

Lokacija: Vila Lakis 1 se nalazi na 100m od mora i na par minuta hoda od centra Polihrona.

Sadržaj vile:  Poseduje dvanaest trokrevetnih i četvorokrevetnih studija, moderno i luksuzno opremljenih, koji se nalaze na prvom i drugom spratu objekta. Vila ima parking u dvorištu, tuš, toalet, uređen deo za dečju igru i prostoriju za kofere za poslednji dan boravka.  Ljubazni domaćini i odlična lokacija upotpuniće vaš boravak u Polihronu i omogućiti prijatan boravak.

Sadržaj soba: Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom (mini električni rešo, frižider, osnovno posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, klimom koja je uračunata u cena najma, SAT TV-om, WiFi (slabijeg protoka) i peškirima. U četvorokrevetnim studijima se nalaze dva francuska kreveta, veliki frižider i mini električni rešo, dok je u trokrevetnim studijima francuski i standardni krevet, manji frižider. Posteljina i peškiri se menjanju svakog petog dana, dok je čišćenje jednom, na dan smene.

 

5vila_Lakis2-1

Lokacija: Na 100 metara od mora i na par minuta hoda od centra Polihrona, kompletno je renovirana za sezonu 2018.

Sadržaj vile: Vila Lakis 2 nalazi se u sklopu kompleksa Lakis, odmah pored vile Lakis 1. Vila poseduje četvorokrevetne apartmane i trokrevetne studije, moderno i luksuzno opremljene, koji se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu objekta. Vila ima parking u dvorištu, tuš, toalet, uređen deo za dečju igru i prostor za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka. Za relaksirajući odmor i potpuno uživanje sa porodicom, ljubazni domaćini i odlična lokacija upotpuniće vaš boravak u Polihronu i učiniti ga prijatnim.

Sadržaj soba: Sve sobe su opremljene čajnom kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, klimom koja je uračunata u cena najma, SAT TV-om, WiFi (slabijeg protoka), peškirima. Apartmani se sastoje od dve prostorije, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski krevet i dnevne sobe opremljene sa dva standardna kreveta ili francuskim ležajem u sklopu koje se nalazi kuhinja. Posteljina i peškiri se menjanju svakog petog dana, dok je čišćenje na dan smene.
6_vila_Mary1-4

Lokacija: Vila Mary 1 se nalazi odmah pored vile Mary 2 u centralnom delu Polihrona. Od plaže je udaljena 80 metara.

Sadržaj vile: U ponudi imamo četvorokrevetni studio koji se nalazi u prizemlju i ima ulaznu terasu, ali sa garniturom za sedenje. Na prvom spratu vile se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji okrenuti ka ulici i dvorištu. Smeštajne jedinice su starijeg datuma i nisu renovirane. Vila nema parking.

Sadržaj soba: U svim smeštajnim jedinicama ima čajna kuhinja (mini-električni šporet, posuđe, mali frižider) namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje zaštićena tendama, klima uređaj koji se ne doplaćuje, TV, WiFi (slabog protoka) i peškire. Posteljina i peškiri se menjaju na pet dana, dok je čišćenje na dan smene.

7_vila_Mary2-1

Lokacija: Vila Mary 2 nalazi se u centralnom delu Polihrona. Od plaže je udaljena 70 metara.

Sadržaj vile: U ponudi imamo trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane na spratu. Ispred vile je tuš za poslednji dan boravka gostiju, kao i prostor za odlaganje prtljaga.

Sadržaj soba: Studiji imaju jedan francuski ležaj i jedan klasičan ležaj, dok četvorokrevetni apartmani imaju dve sobe, spavaću i dnevnu. Jedna soba je sa francuskim ležajem, a u drugoj sobi su dva klasična ležaja. U svim smeštajnim jedinicama ima  čajna kuhinja (mini-električni šporet, posuđe, mali frižider) namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje zaštićena tendama, klima uređaj koji se ne doplaćuje i TV. Većina terasa gleda bočno na more. Vila ima WiFi (slabog protoka) i peškire. Posteljina i peškiri se menjanju na pet dana, dok je čišćenje na dan smene.

8 teodorai-20
Lokacija: Vila Theodora je kompleks sastavljen od pet vila čiji frontalni deo izlazi na more, a smeštajne jedinice su od glavnog dela šetališta i plaže udaljene nekoliko koraka. Vila je locirana u centralnom delu Polihrona.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo petokrevetne duplex apartmane. Vila poseduje sopstveni parking, koji se doplaćuje na licu mesta 5 eura po danu i koji se ne može unapred rezervisati. I pored svog položaja u centralnom delu šetališta i plaže, vilu preporučujemo porodicama sa decom, jer je zaštićena od buke. Supermarket je udaljen 30 metara, dok su mnogobrojni restorani, taverne i kafići u neposrednoj blizini ovog apartmanskog objekta. Komforni duplexi i blizina plaže će u potpunosti omogućiti relaksirajući odmor.

Sadržaj soba: Svaki duplex apartman je sastavljen od dve spavaće sobe gde se u svakoj nalazi po jedan francuski krevet ili dva standardna kreveta i prostranog dnevnog boravka u kome se nalazi jedan standardni krevet. U sklopu dnevnog boravka je kuhinja sa trpezarijskim stolom za ručavanje. Svaki duplex je opremljen kupatilom, čajnom kuhinjom (veliki frižider ili dva mala frižidera, mini električni šporet, posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, prostranom terasom sa pogledom na more, TV-om, WiFi (slabog protoka) i klima uređajem čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Ima peškira. Duplexi mogu biti smešteni na prvom i drugom spratu objekta, kao i u spuštenom prizemlju (suterenu). Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana, dok je čišćenje na dan smene.

 

Pored apartmanskog smeštaja u ponudi je i hotelski smeštaj koji nude usluge polupansiona, na sledećim linkovima pogledajte ponudu:

Halkidiki  hoteli – sopstveni prevoz pretraga 1.

Halkidiki hoteli- sopstveni prevoz pretraga 2.

 

Polihrono je simpatično letovalište Halkidikija i čuvenog prvog “prsta” Kasandra, udaljen samo 98 km jugoistočno od Soluna. Smešten je na istočnoj obali kristalno čistog zaliva Toroneos, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom. Polihrono krasi duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu.

Na mestu današnjeg Polihrona je u 7 veku p.n.e. podignuto naselje Neapoli, koje je uništeno pod naletima varavara u 6. veku n.e. Potom se u 11. veku n.e. ovde podiže naselje Polihrono, čije ime znači “mnogo boja” zbog raznobojnog cveća koje je krasilo ovo mesto. Polihrono danas broji nešto više od 1.000 stanovnika koji se prevashodno bave turizmom. Zahvaljujući neverovatnim prirodnim lepotama, odličnoj peščanoj plaži i čistom moru, kvalitetnim apartmanima, lakoj dostupnosti autobuskim ili sopstvenim prevozom, Polihrono se izborilo za mesto jedne od najpopularnijih destinacija severne Grčke koju u toku leta poseti i nekoliko desetina hiljada zadovojnih putnika. U ponudi agencije Tim travel za leto  su tokom cele sezone dostupne povoljne specijalne ponude za najpopularnije smeštajne kapacitete na odličnim lokacijama. Uživajte na obali mora u kompleksu sa bazenom Athanasios village , u lux apartmanima Galini, u mirnom delu Polihrona u blizini plaže ili u odličnim i povoljnim apartmanima Meskini… na vama je da odabete a naše je da ovo leto učinimo lepšim.