Opisi vila koji su u ponudi: 

SARTI – Kuća Afroditi

Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 30m od mora, u delu gde je ponuda plaže u Sartiju i najbogatija. Tu su brojni restorani, taverne, beach barovi, centar vodenih sportova. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije se koriščenje doplaćuje.

2AFRODITI

 

SARTI – Kuća Agnadi

Nalazi se na 170m od plaže u starom delu Sartija. Studiji se nalaze na drugom spratu i neki imaju prelep panoramski pogled na more i Sarti. Naziv kuće je i nastao zbog pogleda sa uzvišenja. (prev.gr. Agnadevo – gledati sa uzvišenja). Studiji imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

1 AGNADI

SARTI – Kuća Akis

Nalazi se na oko 390m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Studiji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa bazenom i roštiljem u novom kompleksu Katerina Resort koji je udaljen nepunih 50m.

3AKIS

SARTI – Kuća Alexandros

Nalazi se u starom delu Sartija na uzvišenju blizu crkve na oko 250m od gradske plaže, a isto toliko i od najbližih uvala. Na samo 120m od centra, a opet daleko od buke i vreve. Nudi signal za internet, SAT TV kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Svi imaju prostrane terase, a terase smeštaja na prvom i drugom spratu imaju neverovatan panoramski pogled na more i ceo Sarti.

5ALEXANDROS

 

SARTI – Kuća Aristotelis

Nalazi se uz plažu u novom delu Sartija. Studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu i imaju fantastičan direktan ili bočni pogled na more. Svi imaju TV, besplatan signal za bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Sve zgrade su renovirane, a sad su u ponudi i dvokrevetni studiji sa bočnim pogledom na more.

6ARISTOTELIS

SARTI – Kuća Asteria

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U prizemlju i na prvom spratu se nalaze renovirani četvorokrevetni apartmani (Asteria new). Na drugom spratu se nalaze nerenovirani apartmani za tri i četiri osobe (Asteria). Svi imaju SAT TV, besplatan signal za WIFI kao i klima uređaj uz doplatu. Apartmani na 2. spratu su odlični za porodice sa malom decom s obzirom da zid između dnevne i spavaće sobe nije pune visine, pa roditelji mogu čuti decu u susednoj sobi.

7ASTERIA

 

SARTI – Astra Suites

Nova luksuzna kuća nalazi se na oko 290m od najlepšeg dela peščane plaže u Sarti Beach-u. Veoma prostran kompleks gostima nudi veliko travnato dvorište sa bazenom od preko 70m2, dečijim bazenom od 12m2, roštilj i parking. U ponudi su apartmani na prvom, drugom i trećem spratu, kao i studiji i apartman u niskom prizemlju. Svi imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatan WiFi. Organizovano je i čišćenje studija i apartmana nekoliko puta tokom smene.

8ASTRA SUIT

SARTI – Kuća Chrissula

Smeštena je u neposrednoj blizini plaže. Svi studiji imaju SAT TV, WiFi i klima uredjaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Dva studija imaju terase sa pogledom na ulicu, a dva su sa bočnim pogledom na more. Zbog svoje pozicije ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi. Na oko 20m od kuće je peščani uredjeni deo plaže, a na oko 120m nalazi se jedini stenovito-peščani deo plaže u Sartiju, poznatiji po restoranu “Vrahakia” (gr.prev. vrahaki-stena).

9CHRISSULA

SARTI – Kuća Dina

Kuća Dina se nalazi u mirnom starom delu Sartija na oko 60m od plaže. Studiji se nalaze na prvom spratu. Svi imaju televizor, bežicni internet čije je korišćenje besplatno kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Studio br. 4 takođe ima svoju ali izdvojenu terasu i zato ima nižu cenu.

10DINA

 

SARTI – Kuća Dora Garden New

Kuća Dora garden je jedna od novijih i boljih kuća u našoj ponudi, kada se gleda odnos cene I kvaliteta. Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 320m od najlepšeg uređenog dela plaže. Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatan WiFi. Iza kuće je prostor predviđen za parking gostiju kuće što ovu kuću izdvaja kao skoro jedinu sa parkingom u starom delom Sartija.

11DORA GARDEN

SARTI – Ellinikon Luxury Apartments ELA

Nova kuća Ellinikon Luxury Apartments primila je prve goste u maju 2020. Nalazi se u starom delu Sartija na 150m od mora. Apartmani su u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Na pola smene je organizovano čišćenje apartmana. Očekujemo da će to biti jedna od najtraženijih i najboljih kuća kao što su danas Astra Suites, Laura, Sarti Holidays i Katerina Resort. Vlasnici kuće su se već pokazali kao odlični domaćini koji vode računa o higijeni jer godinama nudimo njihovu kuću Stelios.

12LUXURU

SARTI – Kuća Ilias

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od plaže. Apartmani se nalaze u niskom prizemlju i imaju prostrane terase sa pogledom ka mirnoj ulici. Izuzetno prostrani apartmani imaju TV, signal za bežični internet kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Zbog prostranosti apartmana i dobre pozicije u novom delu Sartija, ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

13ILIAS

SARTI – Janis

Nalazi se u starom delu Sartija na 70m od mora, na samo 20m od glavnog trga. Izuzetno blizu, a opet dovoljno daleko u potpuno mirnoj ulici. U ponudi su renovirani dvokrevetni i trokrevetni studiji koji se nalaze na visokom prizemlju. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan WiFi, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

14JANIS

SARTI – Kuća Sarti Holidays

Novija kuća Sarti Holidays nalazi se u Sarti beach-u, na oko 50m od peščane plaže, na dvadesetak minuta lagane šetnje od centra. U ponudi su studiji za dve do četiri osobe u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu i kablovski i bežični internet što ovu kuću čini najpouzdanijom po pitanju internet signala. Organizovana je zamena peškira i posteljina dva puta tokom boravka.

 
Studiji sa prednje strane zgrade imaju pogled ka brdu. Studiji sa zadnje strane zgrade imaju pogled izmedju zgrada i nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji u prizemlju, s obzirom da nisu ispod nivoa zemlje, se prodaju po redovnim cenama kao i ostale sobe na spratu. Sobe sa oznakom UT se nalaze na prvom i drugom spratu. Cena nije snižena zbog ulaza preko terase, već zbog orijentacije terase koja gleda ka svetlarniku kuće, te gosti imaju smanjenu privatnost i lošiji pogled sa terase. Navedene terase NISU prolazne.
 
Studiji sa oznakom DM (107,207) imaju lep pogled na more izmedju zgrada. Po istoj ceni su u ponudi i studiji sa oznakom garden (001,006) koji se nalaze u prizemlju i osim terase imaju svoje malo izdvojeno travnato dvorište (oko 15m2).

15SARTI HOLIDAYS

SARTI – Kuća Stavrula

Novija kuća, nalazi se u novom delu Sartija na oko 110m od mora. Kuća ima dvorište sa roštiljem. Studiji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Četvorokrevetni studio na prvom spratu ima krevete na sprat, a kod studija u prizemlju četvrti krevet je krevet fioka. Svi imaju SAT TV, internet i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Zbog kvaliteta smeštaja i pozicije u novom delu Sartija ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

16STAVRULA

SARTI – Kuća Talizeti

Moderno uređena kuća se nalazi u novom delu Sartija na oko 30m od mora. Apartman za 4 osobe se nalazi u prizemlju. Studiji su na prvom spratu, a posebni apartmani sa galerijom za 6 osoba se nalaze na drugom spratu. Svi imaju SAT TV, internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano je čišćenje studija i apartmana više puta tokom smene.

17TALIZEI

Lokacija: Vila Loukakis se nalazi u novom delu Sartija, na glavnom putu koji vodi oko poluostrva Sitonija. Udaljena je 200 metara od široke peščane plaže, dok je od centra starog dela udaljena deset minuta lagane šetnje.

Sadržaj vile: Novoizgrađeni objekat Loukakis otvoren je u junu 2018. godine. Vila sadrži prostrano dvorište bogato zelenilom, u sklopu kojeg se nalazi bazen sa ležaljkama i suncobranima, igralište za decu, roštilj koji je gostima na raspolaganju, tuš i prostoriju za odlaganje prtljaga poslednjeg dana. Gostima je na raspolaganju i besplatan privatni parking. Sve smeštajne jedinice nalaze se u prizemlju i većina ima pogled na bazen, dok pojedine sobe gledaju na dvorište ili bočno na bazen.

Sadržaj soba: U našoj ponudi imamo petnaest, moderno opremljenih, trokrevetnih studija, četvorokrevetnih apartmana i šestokrevetnih dupleksa. Luksuznog izgleda, pravi je izbor i zadovoljiće želje i potrebe i najzahtevnijih gostiju. Apartmani se sastoje od dve prostorije, spavaće sobe u kojoj je francuski krevet i kuhinjskog dela u kome se nalazi veliki kauč na razvlačenje pogodan za boravak dve odrasle osobe. Dupleks se sastoji od dve, vratima odvojene spavaće sobe i izdvojenim kuhinjskim delom. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe bez tiganja) namenjenom za pripremu lakih obroka, WiFi (slabog protoka), kupatilom sa peškirima i fenom, TV-om, klima uređajem koji je besplatan kao i sefom (takođe besplatan). Promena posteljine i peškira je na 3 dana, kada je i čišćenje. Terase su ulazne i sve su opremljene garniturama za sedenje.

1_Vila_Loukakis-26

Lokacija: Vila Sarti Inn je moderan objekat koji se nalazi u centralnom delu starog Sartija, a na samo 120 metara od plaže. U neposrednoj blizini je megamarket, kao i više manjih marketa, kao i mnogobrojni cafe barovi, restorani, suvernirice.

Sadržaj vile: Gostima je na raspolaganju bazen, ležaljke pored bazena i suncobrani koji su besplatni za korišćenje, WiFi pored bazena (slabog protoka), tuš i toaleti za poslednji dan boravka.

Sadržaj soba: U ponudi imamo petnaest dvokrevetnih, trokrevetnih , četvorokrevetnih studija kao i jedan dvokrevetni  studio sa krevetima na sprat u kom mogu boraviti deca do 15 godina. Dvokrevetni studiji se nalaze na drugom spratu, trokrevetni na prvom spratu kao i u spuštenom prizemlju (suterenu), dok su četvorokrevetni studiji na drugom spratu i u spuštenom prizemlju. Svi studiji poseduju opremljenu čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja) namenjenu za pripremu lakih obroka, SAT TV, TWC i terase sa pogledom na bazen. U svim smeštajnim jedinicama ima peškira. Čišćenje apartmana je svakog drugog dana, a zamena posteljine i peškira vrši se svakog trećeg dana. Upotreba klima uređaja je uračunata u cenu najma.

2_Sarti_Inn-5

Lokacija: Vila Sotiris nalazi se u centru starog dela Sartija na 80 metara od plaže, u blizini trga.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo moderno opremljeni studio za tri osobe u prizemlju vile. Vila nema parking prostor. Vila Sotiris je moderan smeštaj idealno pozicioniran u centru Sartija i pravi je izbor za goste koji vole da su u centru zbivanja u blizini cafe barova i taverni i koji potpuno uživaju u svom odmoru.

Sadržaj soba: Smeštajna jedinica je opremljena jednim francuskim i jednim standardnim ležajem, kuhinjskim delom (rešo sa dve ringle, mini-frižider i osnovno posuđe za pripremu lakih obroka bez tiganja), kupatilom sa tuš zavesom, klima uređajem (uračunat u cenu najma), LCD televizorom, WiFi (slabijeg protoka) i terasom koja je zaštićena tendom. Promena posteljine i peškira je svaki peti dan, a čišćenje je na dan smene.

 

????????????????????????????????????

 

Lokacija: Vila Stavrula Garden je moderna vila u našoj ponudi. Nalazi se na glavnom putu u Sartiju, na 250 metara od prelepe peščane plaže u starom delu Sartija.

Sadržaj vile: zidani roštilj u dvorištu, mini igralište za decu i privatni parking. U ponudi su moderno opremljeni, trokrevetni studiji koji se nalaze u prizemlju. Odlična vila sa dobrom pozicijom i ljubaznim domaćinima preporučuje se porodicama, ali i parovima koji žele da uživaju u svim čarima Sartija, a i same Sitonije.

Sadržaj soba: Trokrevetni studiji se sastoje iz jedne prostorije u kojoj se nalaze jedan francuski ležaj i ležaj za jednu osobu. Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (sa osnovnim posuđem bez tiganja, rešoom za pripremu lakih obroka i mini frižiderom ), kupatilom, WiFi-jem (slabijeg protoka), klima uređajem (uračunat u cenu najma), LCD televizorima i ulaznom terasom sa garniturom za sedenje. Promena posteljine i peškira vrši se svaki peti dan boravka, a čišćenje je na dan smene.

????????????????????????????????????

Lokacija: Vila Theo nalazi se u samom centru starog dela Sartija na 80 metara od plaže.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo trokrevetne i četvorokrevetne studije koji se nalaze u spuštenom prizemlju (suterenu), prvom i drugom spratu vile. Svi studiji su okrenuti ka moru. Ispred same vile je šetačka zona sa brojnim prodavnicama i restoranima.

Sadržaj soba: Trokrevetni studiji sastoje se od jednog francuskog ležaja i jednog singl ležaja dok se četvorokrevetni sastoje od jednog francuskog i dva singl ležaja. Svi studiji sadrže opremljenu čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja) namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilo sa tuš kadom, LCD TV, WiFi (slabog protoka), klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta 5 eura po danu. Čišćenje i promena posteljine vrši se svakog petog dana boravka. Vila nema peškira.

5i_Theo-1

 

Pored apartmanskog smeštaja u ponudi je i hotelski smeštaj koji nude usluge polupansiona, na sledećim linkovima pogledajte ponudu:

Halkidiki  hoteli – sopstveni prevoz pretraga 1.

Halkidiki hoteli- sopstveni prevoz pretraga 2.

Sarti je letovalište na istočnoj strani Sitonije, drugog “prsta” Halkidikija, 140km jugoistočno od Soluna,
sa pogledom na veličanstveni Atos. Sarti je mesto sa modernim kućama i lepim apartmanima, a ono što Sarti čini posebno privlačnim je njegova ogromna, 3 km dugačka peščana plaža sa  kafićima i tavernama koji su pripremili ležaljke i suncobrane na kojima Vi, kao njihovi gosti možete uživati u čarima leta. Veliki supermarket i brojni mali supermarketi, butici, prodavnice, pekare ali ako zatreba i apoteke, tu su da tokom letovanja ni u čemu ne oskudevate. Popločano, osvetljeno, više kilometara dugo šetalište uz more povezuje novi i stari deo Sartija u celinu, a na Vama je da izaberete koji deo više odgovara Vašim željama za ovo leto.