Ukoliko ste odlučili da ovo leto provedete u prirodi i na izuzetno čistom vazduhu pravi izbor za vas će biti poseta Zlatiboru.

Retko gde možete naći spoj prirodnih lepota i bogat društveni sadržaj za celu porodicu kao na ovom biseru Zapadne Srbije. Stoga vam i predstavljamo nove i lepo pozicionirane apartmane.

 

Zlatni i Srebrni apartmani nalaze se u predivnoj vili (u Svetogorskoj ulici, nedaleko od crkve S.Preobraženja) i u potpunosti opremljeni svim neophodnim stvarima, kako bi gosti bili što zadovoljniji celokupnom uslugom.

Smeštaj sačinjavaju lepo uređeni apartmani od koji svaki poseduje odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa ugaonom garniturom/ dvosedom koji se razvlači, trpezariju sa stolom i stolicama, kuhinju sa šporetom sa dve ploče, frižider, aspirator, posuđe, kupatilo sa tuš kabinom, tersu .

Svaka smeštajna jedinica može da ugosti 2 odrasle osobe + 2 dece do 12god.

REDOVNA CENA : 55 € PO APARTMANU / PO NOĆI

AKCIJSKA CENA : 45 € PO APARTMANU / PO NOĆI

MINIMALNO 2 NOĆI

collagepro_202192121243833 collagepro_202192121252496

 

Kompleks All Seasons Residence čini 5 vila sa preko 60 apartmana. Kompleks je okružen borovom šumom i udaljen samo 100 metara od centra dešavanja.
Ako ste naš gost, Vi ste u najprijatnijem i najbolje pozicioniranom kompleksu apartmana sa najljubaznijim osobljem. Ulica Panta Mijailovića, odmah iza odmarališta Golija.

Apartman Apolon poseduje jedinstven i upečatljiv enterijer, pri čemu dominiraju prirodni elementi: drvo i kamen. Opremljen je modernim, udobnim krevetom, sa željom, da gostima pruži maximalni osećaj komfora.

Apartman Apolon nalazi se u naselju Golija, mirnom delu Zlatibora na svega 600 m udaljenosti od Kraljevog trga. Laganom šetnjom kroz park pored hotela Palisad brzo ćete stići do jezera, restorana i centra svih dešavanja.

Može da ugosti 2 odrasle osobe + 2 dece do 12god.

REDOVNA CENA : 60 € PO APARTMANU / PO NOĆI

AKCIJSKA CENA : 50 € PO APARTMANU / PO NOĆI

MINIMALNO 2 NOĆI

apartmani-zlatibor-vila-ruzica-

1

2

3

4

5

6