Bugarska leto 2024 

Suncev-breg/hotel cenovnik leto 2024

Zlatni-pjasci/hotel  cenovnik leto 2024

Nesebar/hotel cenovnik leto 2024 

ONLINE REZERVACIJA BUGARSKA

Bugarska Leto, izbor destinacija je ogroman. U Bugarskoj ima mnogo letnjih destinacija, koja su vrlo raznolika. Najpoznatija odmarališta na Crnom moru su: Rusalka, Albena, Kranevo, Zlatni pjasci, Čajka, Sveti Konstantin i Sveta Jelena, Obzor, Sunčev breg, Elenite, Djuni, Nesebar, Ravda , Kiten, Pomorie, Primorsko, Černomorec, Sozopol, Lozenets, Carevo, Ahtopol i Sinjemorec.

Turističko naselje Rusalka deo je francuske korporacije za klub letovanja, Club Med (Club Mediterranee). Nalazi se u parku prirode Tauk Liman.

U Albeni turisti tokom leta mogu uživati u plažama dužim od pet kilometara i prosečnom temperaturom vode od 24˚C.

Plaža Zlatni pjasci je široka 3,3 kilometara i široka do 100 metara, sa prosečnom temperaturom vode od 24˚C tokom leta i prosečnom letnjom temperaturom vazduha od 27˚C.

Sveti Konstantin i Helena su odmarališta koja se odlikuju blagom klimom i mirnim odmorom.

Najveće od bugarskih crnomorskih odmarališta je Sunčev breg. Ima plažu dugu 5,5 kilometara i prosečnu temperaturu vode tokom leta 26˚C. Prosečna letnja temperatura vazduha u odmaralištu je 28˚C. U blizini se nalazi odmaralište Sveti Vlas.

Vile izgrađene u vilama u mediteranskom stilu prevladavaju u odmaralištu Elenite, a odmaralište Djuni nalazi se usred borove šume s pogledom na more.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zimovanje Bugarska 2022/23
BANSKO SKI 2022/23 
BANSKO SKI 20223 – 2.
BOROVEC SKI 2022/23
BOROVEC SKI 2022/23 – 2.
PAMPOROVO SKI 2022/23
PAMPOROVO SKI 2022/23 
ONLINE REZERVACIJA BUGARSKA
Zima u Bugarskoj je usmerena ka ski centrima Bansko i Borovec, koji su ujedno i dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. U ponudi takođe imamo i ski centar Pamporovo.
Pored ova tri, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, koji svake godine privlače sve veći broj stranih turista na relativno jeftin zimski odmor.
Spoj prirodnih lepota i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, svrstavaju Bugarsku među najbolje skijaške centre u istočnoj Evropi.
Zimovanje i skijanje u Bugarskoj
Zbog četinarskih šuma, vazduh je čist i bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da ski centari budu idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Bugraska raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski-garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima.
Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja i da ćete i ove zime putovati sa nama u neki od ski centara u Bugarskoj i vratiti prepuni lepih utisaka i uspomena.
Smeštaj Bansko, Borovec i Pamporovo
U ponudi imamo vrlo povoljan i kvalitetan hotelski i apartmanski smeštaj za zimovanje u ski centrima Bugarske!