Na linkovima je ponuda hotela kao i cenovnik…

Crna Gora -2024-cenovnik PDF

Crna Gora – 2024- pretraga (hotels) 

 

 

ONLINE REZERVACIJA

 

Letovanje u Crnoj Gori preporučujemo i zbog crnogorskih visokih planina koja u zaleđu čuvaju divnu obalu Mediterana. Već sa prvim dolaskom, na neku od crnogorskih plaža, miris slanog Jadrana vratiće vas u prošlost – vreme je da se podsetite koliko je lepo nama najbliže more.

Letovanje u Crnoj Gori ostaviće svakog bez daha pri poseti crnogorskg primorja koji je sada u novom ruhu – novi hoteli, novi restorani, nove luke. Tokom letovanja u Crnoj Gori ne propustite da ponovo uživate u mirnom i elegantnom mediteranskom ambijentu Boke Kotorske. Budite radoznali upoznajte luku Porto Montenegro, vozite se uz obalu i napravite predah u Perastu. Svoje letovanje upotpunite ručkom u Kotoru. Dok ste na odmoru u Crnoj Gori, preporučujemo da idete ka jugu, da se okupate na divnim plažama, odmorite u skrivenim uvalama. Tokom letovanja u Crnoj Gori, preporučujemo da obavezno brodićem odete do Rosa, Mirišta i rta Veslo. Šetanje starim gradom Budve će vam ostaviti utiske koje ćete pamtiti, a preporučujemo i da popijte kafu u Miločeru. Tokom letovanja u Crnoj Gori, nezaobilazno je da posetite i  provedete lepo popodne na Svetom Stefanu.

Budva je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama ali i po noćnom životu.
U blizini Budve nalazi se turistički centar Bečići. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. U Bečiće je uloženo mnogo novca tokom poslednjih godina, a najznačajnija investicija je izgradnja hotela “Splendid”.

U našoj širokoj ponudi za letovanje u Crnoj Gori, možete pronaći veoma povoljan smeštaj, i to u mestima:
Budva, Bečići, , Rafailovići, Pržno, Petrovac, Čanj, Sutomore, Sušanj, Bar, Dobre vode, Ulcinj, Njivive, Igalo, Herceg Novi, Kumbor, Prčanj, Kotor, Tivat… 

Pobrinućemo se za vaš potpuni užitak tokom letovanja u Crnoj Gori, na vama je samo da izaberete plažu i hotel.

ZA SVE SMEŠTAJNE KAPACITETE, PROGRAME KAO I CENOVNIKE KOJI SE NALAZE NA SAJTU TURISTIČKA  AGENCIJA MERIDIJAN NASTUPA KAO  POSREDNIK (subagent), U IME AGENCIJE SA KOJOM  IMA UGOVOR .Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.Bogatić,    Vojvode Stepe 45  Tel/fax:  015/77-87-152,   063/87-555-04  ,   mail: meridian3@mts.rs ,     www.meridijanbogatic.rs ,Broj računa :205-274404-18   Komercijalna banka Beograd,     PIB:103571439,   MAT.BR:56147047