Zimovanje Bugarska 2022/23

BANSKO SKI 2022/23 

BANSKO SKI 20223 – 2.

BOROVEC SKI 2022/23

BOROVEC SKI 2022/23 – 2.

PAMPOROVO SKI 2022/23

PAMPOROVO SKI 2022/23 

Prosledite nam : upit za aranzman klikom OVDE , a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama… 
Zima u Bugarskoj je usmerena ka ski centrima Bansko i Borovec, koji su ujedno i dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. U ponudi takođe imamo i ski centar Pamporovo.
Pored ova tri, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, koji svake godine privlače sve veći broj stranih turista na relativno jeftin zimski odmor.
Spoj prirodnih lepota i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, svrstavaju Bugarsku među najbolje skijaške centre u istočnoj Evropi.
Zimovanje i skijanje u Bugarskoj
Zbog četinarskih šuma, vazduh je čist i bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da ski centari budu idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Bugraska raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski-garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima.
Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja i da ćete i ove zime putovati sa nama u neki od ski centara u Bugarskoj i vratiti prepuni lepih utisaka i uspomena.
Smeštaj Bansko, Borovec i Pamporovo
U ponudi imamo vrlo povoljan i kvalitetan hotelski i apartmanski smeštaj za zimovanje u ski centrima Bugarske!

 

 

 

 

Bugarsko LETO  primorje (hotels) pretraga po sopstvenim uslovima 
Cenovnik Zlatni Pjasci LETO 2022
Cenovnik Sveti Vlas LETO 2022
Cenovnik Sunčev Breg LETO 2022
Cenovnik Obzor LETO 2022
Cenovnik Nesebar LETO 2022
Cenovnik Kiten LETO 2022
 Prosledite nam : upit za aranzman klikom OVDE , a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…  
 
 
Bugarska Leto, izbor destinacija je ogroman. U Bugarskoj ima mnogo letnjih destinacija, koja su vrlo raznolika. Najpoznatija odmarališta na Crnom moru su: Rusalka, Albena, Kranevo, Zlatni pjasci, Čajka, Sveti Konstantin i Sveta Jelena, Obzor, Sunčev breg, Elenite, Djuni, Nesebar, Ravda , Kiten, Pomorie, Primorsko, Černomorec, Sozopol, Lozenets, Carevo, Ahtopol i Sinjemorec.
Turističko naselje Rusalka deo je francuske korporacije za klub letovanja, Club Med (Club Mediterranee). Nalazi se u parku prirode Tauk Liman.
U Albeni turisti tokom leta mogu uživati u plažama dužim od pet kilometara i prosečnom temperaturom vode od 24˚C.
Plaža Zlatni pjasci je široka 3,3 kilometara i široka do 100 metara, sa prosečnom temperaturom vode od 24˚C tokom leta i prosečnom letnjom temperaturom vazduha od 27˚C.
Sveti Konstantin i Helena su odmarališta koja se odlikuju blagom klimom i mirnim odmorom.
Najveće od bugarskih crnomorskih odmarališta je Sunčev breg. Ima plažu dugu 5,5 kilometara i prosečnu temperaturu vode tokom leta 26˚C. Prosečna letnja temperatura vazduha u odmaralištu je 28˚C. U blizini se nalazi odmaralište Sveti Vlas.
Vile izgrađene u vilama u mediteranskom stilu prevladavaju u odmaralištu Elenite, a odmaralište Djuni nalazi se usred borove šume s pogledom na more.