Terme-olimia hoteli

Terme-lasko hoteli

Terme-zrece hoteli

Terme-cate-z hoteli

Moravske-toplice hoteli

Rimske-terme hoteli

Dolenjske-toplice hoteli

Smarjeske-toplice hoteli

Bled hoteli

Portorož hoteli

 

ONLINE REZERVACIJA
Slovenija je destinacija podjednako primamljiva za posetu u svako doba godine. Portorož i Koper su divna letovališta slovenačkog primorja. Ništa manje nećete uživati ni ako se opredelite da za svoje putovanje u Sloveniju odaberete Bohinjsko jezero ili Bled, ili pak odete u Ptuj- najstariji slovenski grad, sa očuvanim srednjovekovnim jezgrom, idiličnim jezerom.
Slovenija ima kuhinju, kulturu i čak arhitekturu na koju su u velikoj meri uticali susedi, Italija, Austrija i Mađarska. Neverovatna mešavina klimatskih uslova dovodi do toplih mediteranskih vetrova do podnožja Alpa, gde sneg nije stran i tokom leta. Slovenija se može pohvaliti sa više od polovine svoje površine koja je pokrivena šumom, zato se za Sloveniju kaže da je jedna od najzelenijih zemalja na svetu.
Svaka sezona ima svoje atrakcije u Sloveniji. Proleće je odlično vreme da se odmorite u prelepoj prirodi. Leto je idealno vreme za planinarenje i kampovanje. Jesen je prelepa, naročito u planinama, a takođe je odlično vreme za planinarenje i kampovanje. Zimi, planine u Sloveniji su izuzetno mesto za sve skijaše koji požele aktivan i sadržajan boravak.
Wellness & Spa u Sloveniji!
Najbolji wellnes & spa u regionu se nalazi upravo u Sloveniji! Preporučujemo da se potpuno opustite i uživate u nekim od centara… U ponudi imamo širok asortiman wellness i spa centara, naravno, aktuelnih tokom cele godine: Terme Krka, Terme Čatež, Terme Laško, Rimske Terme, Moravske Toplice, Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice, pružiće vam užitak koji ne može da se prepriča.

ZA SVE SMEŠTAJNE KAPACITETE, PROGRAME KAO I CENOVNIKE KOJI SE NALAZE NA SAJTU TURISTIČKA  AGENCIJA MERIDIJAN NASTUPA KAO  POSREDNIK (subagent), U IME AGENCIJE SA KOJOM  IMA UGOVOR .Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.Bogatić,    Vojvode Stepe 45  Tel/fax:  015/77-87-152,   063/87-555-04  ,   mail: meridian3@mts.rs ,     www.meridijanbogatic.rs ,Broj računa :205-274404-18   Komercijalna banka Beograd,     PIB:103571439,   MAT.BR:56147047